ALKMAAR - TAQA Theater De Vest en Podium Victorie slaan de handen ineen voor een hele mooie samenwerking op een bijzondere locatie. In de prachtige setting van de Grote Kerk Alkmaar zal niemand minder dan Douwe Bob op 3 mei een uniek solo optreden verzorgen, in het kader van zijn Church Tour.

Lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens…allemaal verenigd in één persoon. Genoeg inspiratie voor een rijke collectie aan songs.

Op zijn laatste album 'Born To Win, Born To Lose', geproduceerd door Daniël Lohues, komt alles samen, verpakt in een grote variatie aan rootsy Americana songs. Het is een plaat geworden over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood. Er valt veel te vieren en te genieten in het leven, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Acceptatie en loslaten, dat is de troostrijke boodschap van dit pareltje.

Rauwe, ongepolijste nummers, ten gehore gebracht op een van de mooiste locaties in Alkmaar in intieme, seated setting. Kippenvel gegarandeerd!

Praktische informatie

Deur open: 19:00, aanvang 20:30
Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen.
Voor dit concert zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via podiumvictorie.nl