ALKMAAR - Ga mee op theateravontuur in TAQA Theater De Vest! Uitdagende en avontuurlijke serie ‘Vers van De Vest’ ook in nieuwe seizoen

Op vrijdag 3 september start het nieuwe theaterseizoen in TAQA Theater De Vest! Naast bekende namen, grote musicals, cabaret en meer heeft het theater ook veel in petto voor de avontuurlijke liefhebber. De succesvolle serie Vers van De Vest, boordevol uitdagende voorstellingen, is vanaf nu in het nieuwe theaterseizoen te boeken. De serie bestaat uit een reeks van 20 voorstellingen en concerten, heel uiteenlopend qua inhoud, uitvoering en sfeer, maar allemaal even bijzonder. Een serie van vijf voorstellingen kost slechts € 45 en een serie van tien € 80 (inclusief drankje).

Inspirerende belevenis
In de serie ‘Vers van De Vest’ kan worden kennisgemaakt met aanstormend talent, gevestigde én nieuwe gezelschappen. Er zijn voorstellingen geprogrammeerd in diverse genres door o.a. Toneelgroep Oostpool, Sadettin Kirmiziyüz, de Warme Winkel, Leine&Roebana en Arno Schuitemaker. Ook is een klassiek concert van Capella Amsterdam in de serie opgenomen.

Kaarten reserveren en informatie
De serie Vers van De Vest kan uitsluitend online worden besteld via www.taqatheaterdevest.nl. Een serie van vijf voorstellingen kost slechts € 45 en een serie van tien voorstellingen € 80 (inclusief drankje). Er is slechts een beperkt aantal plaatsen voor de serie beschikbaar. Kijk op de website voor alle voorstellingen die in de serie zijn opgenomen.