ALKMAAR – Ultimate Eagles, wereldwijd bekend als de beste Eagles tribute band, speelt op 6 december in Podium Victorie. Na een succesvol Europees jaar is nu gekozen voor een wereldwijde tournee die ook langs de Pettemerstraat leidt.

The world’s greatest Eagles show, zo noemen kenners, collega-muzikanten en niet in de laatste plaats de fans de band die binnenkort in Alkmaar neerstrijkt. Beter dan wie ook, behalve natuurlijk The Eagles zelf, vertolkt Ultimate Eagles de legendarische meerstemmige songs van de country- en bluegrassband die haar hoogtijdagen in de jaren ’70 vierde met ‘Desperado’, ‘Lyin’ Eyes’, ‘New Kid In Town’ en ‘Hotel California’. Met name het handelsmerk - loepzuivere zangharmonieën, soms zelfs vierstemmig - maken The Eagles geen makkelijke band om te kopiëren.

Ultimate Eagles doet dat tòch, en niet zo zuinig ook. De vijf bandleden zijn gelouterde muzikanten, op wier cv’s namen prijken als Queen, Stevie Wonder, Cliff Richards, John Legend, Van Morrison en Paul McCartney. Onder leiding van frontman Danny Vaughn heeft de band zich op het oeuvre van The Eagles gestort en het resultaat kan op goedkeuring van The Eagles zelf rekenen: een betere recensie kun je je niet wensen als tribute band.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het optreden op 6 december. Tickets in de voorverkoop kosten € 28,00 en zijn verkrijgbaar via www.podiumvictorie.nl. Zaal open 19:30, aanvang 20:45.

Ticketlink: http://bit.ly/UltimateEaglesVictorie

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl