ALKMAAR - The Kik gaat met een spiksplinternieuw album de clubs in! De eerste single van het album verschijnt 6 december en het nieuwe album komt in het voorjaar van 2020 uit. De speciale datum van 29 februari staat gereserveerd voor Podium Victorie.

Eind deze maand speelt The Kik samen met orkest nog voor een uitverkocht Ahoy twee albums van hun grote held Boudewijn de Groot. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums 'Voor de overlevenden’ en 'Picknick’.
De band onder leiding van Dave von Raven en bekend van radio en televisie brengt in 2020 een nieuw album uit. Mét kersvers geluid. Over dat geluid willen ze nog niet veel kwijt, maar we krijgen wel een klein tipje van de sluier: er zijn synthesizers. Het album vormt de aanleiding voor een tour langs de grote poppodia in Nederland.

Het Rotterdamse gezelschap, dat steevast in Italiaanse maatpakken op het podium staat, is op 29 februari te bewonderen in onze kleine zaal. De voorverkoop van dit concert start op zaterdag 16 november om 10:00. Tickets voor deze avond kosten €21,30 en zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl.

Online ticketlink: http://bit.ly/TheKikVic

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl