ALKMAAR – Op 27 december staat Podium Victorie in het teken van een van ’s werelds grootste en meest invloedrijke rockbands: Queen. Leden van o.a. Krezip en Navarone, grote Queen-fans, hebben de koppen bij elkaar gestoken om samen The Dutch Queen Tribute in het leven te roepen.

De vocalist die een avond lang de stratosferische noten van Freddy Mercury weet te bereiken, moet van goeden huize komen. Dus komt het goed uit dat Navarone-zanger Merijn van Haren die klus wilde aanpakken. Vorig jaar zagen we hem excelleren tijdens The Voice Of Holland met zijn versie van ‘Somebody To Love’.

En dan is er natuurlijk nog het onnavolgbare gitaarspel van Brian May, de herkenbare basloopjes van John Deacon en het oerstrakke drumwerk van Roger Taylor. Gelukkig zijn die vacatures goed ingevuld door (ex-)bandleden van Krezip, Navarone en Marike Jager, ervaren podiumdieren en allemaal groot Queen fan. Van ‘Somebody To Love’ via ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘Killer Queen’ richting ‘Thank God It’s Christmas’, omdat het op 27 december nog een heel klein beetje Kerst is. De Dutch Queen Tribute trapt af om 20:45, tickets kosten € 22,40.

Online ticketlink: http://bit.ly/TheDutchQueenTributeVictorie

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl