BERGEN - Café de Taverne heeft ook weer de komende tijd een lekker vol programma. Wij hebben ze voor u alvast op een rijtje gezet.

Vrijdag 23 november Hot Latin Night
Hot Latin Night met zinderende salsa van DJ Clay , in samenwerking met dansschool Cuba Te Llama.
Vamonos Chicos y Chicas!!!
Start 22:00 vrij entree

Zaterdag 24 november The Steady Itch.
Deze Amsterdamse band is stuwend en vuig. Hoe ze hun band zelf omschrijven? Nou zo dus:
Stel je een podium voor…
Je ziet een rockband
Je hoort een schuimbad
De zeepbellen zijn vierkant
De noten buigen
De trein dendert voort
Schuimvlokken dansen in het rond

...Onmiskenbaar The Steady Itch.

Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 25 november Starmen
STARMEN speelt spijkerharde glamrock uit de tijd dat de sterrenmannen nog kids waren. In de klassieke opstelling vanzang/gitaar/bas/drums spuit STARMEN de klassiek geworden hits van Mud, Slade, Roxy Music, T-Rex, David Bowie, Alice Cooper en zelfs The Osmonds de zaal in. Eén, twee, drie... GAAN!STARMEN is een band van zanger Jan Eilander (Trio Bier), Titus van der Bragt (Boys named Sue), Bruno van Klaveren (Trio Bier) en Bokke Rypma (Boys named Sue).
Aanvang 17:00, vrij entree

Donderdag 29 november Fatima Haring
Photocredit: Noukka SigneCheck: haar achtste is Fatima Haring begonnen met het maken van muziek en hier meteen verslaafd aan geraakt. Sindsdien heeft de muziek een plek in haar hart veroverd en is een steeds grotere rol in haar leven gaan spelen.Zeven jaar later zag zij een advertentie in de krant van popkoor de Koog (inmiddels Vocal Playground), dat op zoek was naar solisten. Fatima zag haar kans en meldde zich aan. Met dit koor heeft ze veel podiumervaring opgedaan en opgetreden in onder andere Paradiso, de Melkweg en het Zaantheater.Toen ze op een dag werd gevraagd voor een rock cover band, besloot ze te stoppen met het koor om het podium te betreden als leadzangeres.Uiteindelijk bleek zingen alleen niet voldoende te zijn voor Fatima en is zij met behulp van RAW workshops in 2009 begonnen met het schrijven van haar eigen muziek, waar ze sinds 2013 mee optreedt. Tijdens de optredens begeleidt ze zichzelf op gitaar en wordt ze regelmatig bijgestaan door Sjoerd Alkema op bas en/of Arnolda van Vliet op percussie/toetsen/backing vocals. Hierbij speelt ze zowel haar eigen nummers als die van andere artiesten, met een grote diversiteit in haar repertoire (van Dua Lipa tot Skunk Anansie). Fatima's eigen muziek is een mengeling van pop, folk en een vleugje rock, met Heather Nova als haar grootste muzikale invloed.

Omdat Fatima graag een klankbord heeft voor haar eigen songs en haar gitaarspel wil blijven verbeteren, wordt zij gecoacht door Raoul Bakker (Raoul Michel, Van Huys Uit, Damien Grey).Momenteel is Fatima met een aantal muzikanten bezig met de opnames voor de EP die dit jaar nog uit zal komen.

Naast het spelen van haar eigen muziek doet Fatima ook de backing-vocals bij Purple Project, dé Noord-Hollandse Prince-tributeband.