BERGEN - Hier ziet u het programma van 18 januari tot en met 23 januari van het café Taverne.

Vrijdag 18 januari Freestyler DJ's Michael & Salinas


Vrijdag 18 januari kan er weer gedanst worden in de Taverne! Die avond alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van The Club en de Berger Meermin destijds. She's a Superfreak!

Start 22:00, Vrij EntreeZaterdag 19 januari The Cards (bluesrock met Saxon gitarist)

No blues for the faint of heart. Zo zou je bluesrocksensatie The Cards zeker kunnen beschrijven! Het powertrio, bestaand uit Paul Quinn (Saxon), Harrison Young (UDO) en Koen Herfst (Armin van Buuren) vergeet hoorbaar hun roots niet op het moment dat ze het podium bestijgen. Stampende, rokende bluesrock met een rafelig randje: dat zijn The Cards.

Aanvang 21:00, vrij entreeZondag 20 januari Ruben Hoeke Band

Ruben Hoeke behoeft nauwelijks meer introductie: verschillende keren uitgeroepen tot Nederlands beste gitarist, ook zo weer dit jaar en momenteel op tour met o.a. Jan Akkerman en John Hayes (Mothers Finest) tijdens de 'Knight of the Guitar'. Zijn eigen 'Ruben Hoeke Band' speelt een vette mix van Soul, vette Rock, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues.

Een recensent omschreef de RHB als ”een formidabele formatie met een unieke sound” en het optreden ”vonkte als de hel en vlamde als een F-16 met zijn naverbranders op maximaal”.

Ruben Hoeke * Eric Hoeke * Mike Kamp * Lucas Pruim

RHB Facebookpagina: https://www.facebook.com/RubenHoekeBand
RHB Website: http://www.rubenhoeke.com
Aanvang 17.00 uur, gratis entree


Donderdag 24 januari Albumpresentatie Jade

Als je van alt pop houdt hou je ook van Jade Langenberg.
Haar avontuur begon met covers spelen op podiums in de buurt. Na veel studio sessies brengt ze de EP “Colors” uit met eigen werk.
Deze presentatie wordt ze bijgestaan Bass: Shane van Schoonhoven Drums: Tom Meijers Toetsen: Henk ter Meij Gitaar: Thijs Peerdeman
Dit is luistervoer voor liefhebbers van: Cleo Sol, Arctic Monkeys, Tash Sultana en Alicia Keys oftewel een veelzijdig palet

Het voorprogramma wordt gedaan door MYCA alias Maaike de Wit,
die al een fantastische single op haar naam heeft staan: "All Fish In The Sea",
check: https://www.youtube.com/watch?v=3-E8DWph5hc

Entree gratis, aanvang 21:00