BERGEN - Dit weekend zit het programma van de Taverne in Bergen weer bomvol gezelligheid en muziek!

Donderdag 13 december Badaboom Stand Up Comedy
We zijn weer terug met het Badaboom Comedyclub in de Taverne. In het bekendste muziekcafé van Noord-Holland komt Badaboom on tour alweer voor het 4e seizoen langs.
Wij verzorgen een te gekke stand-up comedy avond met een professionele MC en Headliner. Verder nemen wij een paar top-talenten mee die we graag een paar minuten laten spelen voor jullie. Dus gevestigde namen die nieuwe grappen en verhalen testen samen met de comedy talenten van de toekomst!

Talents: Maarten Visser, Nik Goedemans
Headliner: Klaas Prins

Entree Gratis!

Vrijdag 14 december Van Leijen Soundsystem
Wat is het toch lekker relaxed dansen in de Taverne, alles kan en alles mag, als het maar lol is. Vanavond draaien de onvolprezen DJ’s Jan Van Leyen & Bart More hun soulvolle energetische set! Een genot voor oren en benen.

Zaterdag 15 december Alison's Fall
Alison's Fall is een alternatieve rockband, die verschillende genres overhoop gooit. Beïnvloed door acts als The Kills, St. Vincent, Queens of the Stone Age en geïnspireerd door Prince.

Broer en zus Pepijn en Floortje van der Kooy zijn Alison's Fall. Ze hebben jarenlange ervaring, speelden in verschillende bands en groeiden samen op. Ze weten precies wat ze van de ander kunnen verwachten en delen dezelfde visie. Ook al is Alison's Fall een twee persoons band, live staan ze met een hele band op het podium.

Zondag 16 december Rolling Stones Tribute
Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten van oa. Nielson, The Royal Engineers en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

De muziek van "The Best Rock'n Roll band in in the world" gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. Deze jonge artiesten van eigen bodem storten zich vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Verwacht dus en aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Beast of Burden, verpakt in een psychedelische Rockshow waar de messcherpe gitaarriffs de boventoon voeren.

De band toert vanaf 2018 langs alle buurtzalen en festivals met een dampende Rolling Stones revival waar niemand omheen kan.

Jeffrey Hendriks: Vocals
Henk Wesselink: Gitaar / vocals
Hubert Eggen: Gitaar
René Geelhoed: Toetsen / vocals
Jeff Bolink: Bass / vocals
Tim de Wijk: Drums--