ALKMAAR - Op 28 en 29 september 2019 is het zover, de 10e editie van de Tattoo Conventie Alkmaar vindt plaats in de Grote Kerk Alkmaar. Het wordt een weekend genieten van fantastische tattoo-artiesten, livemuziek en de vertrouwde gezellige sfeer.

Inspiratie opdoen
Iedereen die erover denkt (nog) een tatoeage te nemen, maar nog niet precies weet wat of door wie, kan in de sfeervolle ambiance van de gotische Grote Kerk naar lieve lust oriënteren. Alle tattoostijlen zijn vertegenwoordigd, te denken aan old skool, realisme, Polynesische, fine-line of neo-traditionele tattookunst. In ruim 25 stands staan tattoo-artiesten van over de hele wereld klaar om te informeren, te inspireren en mee te denken. Zo enthousiast geworden dat je er over uit bent? Dan kun je direct plaatsnemen om jouw tatoeage te laten zetten. Een prachtige kans om met een uniek aandenken naar huis te gaan.

Meer informatie en kaarten
Houd www.grotekerkalkmaar.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de Tattoo Conventie Alkmaar. De kerk is op zaterdag 28 september van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag 29 september van 11.00 tot 19.00 uur geopend. Een kaartje kost € 12,50 en kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis, onder begeleiding van een volwassene, naar binnen. Deze Tattoo Conventie komt tot stand in samenwerking met Tattoo Centre Alkmaar.