ALKMAAR - Het nieuwe theaterseizoen gaat bijna van start. Dit wordt op vrijdagavond 15 september in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk groots gevierd met vele previews en speciale aanbiedingen. Alle optredens duren een kwartier en zijn gratis toegankelijk.


Cabaret, dichters en veel muziek

Tijdens 'Speelkwartier' staan op diverse podia in De Vest korte voorstellingen van een kwartier op het programma, van onder andere Peter van Rooijen & band, cabaretiers Lisa Osterman, Valentina Tóth en Elke Vierveijzer en zangeres Sandra van Nieuwland. Ook gitaarvirtuoos Mart Hillen en dichter en theatermaker Joost Oomen treden op.

Dans en opera in de Grote Kerk

Op het grote podium in de Grote Kerk is er prachtige dans en acrobatiek van het gezelschap van Jasper van Luijk en geeft dansgezelschap LeineRoebana een voorproefje van de voorstelling 'Cabaret Deconstruit', die in oktober in TAQA Theater De Vest te zien is.

Opera2Day komt brengt een mooi klassiek programma met sopraan en pianist.

Exclusieve aanbiedingen

Uitsluitend op vrijdagavond 15 september worden 15 voorstellingen aangeboden met een toegangsprijs van € 15. Welke dit zijn wordt later bekend gemaakt.

Meer informatie

Op diverse podia in het theater en in de Grote Kerk Alkmaar kun je voorproefjes beleven. Alle optredens zijn gratis toegankelijk! Voor de previews in de Plein Zaal en de Kleine Zaal kun je vanaf 4 september vrijkaarten bestellen. Ook op 15 september 's avonds zijn nog toegangskaarten beschikbaar. Kijk voor het volledige programma op www.taqatheaterdevest.nl