ALKMAAR - Normaalgesproken wordt de start van de kaartverkoop voor een nieuw theaterseizoen in TAQA Theater De Vest half mei ingeluid met een gloednieuwe brochure, maar door Corona was dit jaar nog veel onzeker. Nu de programmering rond is heeft het theater besloten om toch een ‘light’ theatergids uit te brengen, met een greep uit de boordevolle agenda van het nieuwe theaterseizoen. De gids verschijnt rond 25 augustus op de deurmat van de vaste bezoekers en is ook op de bekende plekken in de stad af te halen, zoals bij boekhandels en bibliotheken.

Afwisselende programmering
In verband met Corona is een aantal voorstellingen van vorig jaar doorgeschoven naar het nieuwe theaterseizoen, maar er staat ook veel nieuws op het programma. Het wordt een theaterseizoen mooier en voller dan ooit! Eindelijk kan weer worden geboekt voor concerten, cabaretvoorstellingen, grote musicals als Diana en Zonen en Titanic, verrassende Kleine Zaal-voorstellingen, dans en meer. In de Vest én in de Grote Kerk zijn prachtige klassieke concerten te beluisteren van o.a. het Nederlands Kamerkoor, de Nederlandse Bachvereniging en The International Holland Music Sessions.

Voor de hele familie
Als vervolg op de spectaculaire familievoorstelling ‘Het Mysterie van Alkmaar’ staat in de Grote Kerk rond de kerstdagen een nieuwe eigen productie voor de hele familie op het programma: De Verschrikkelijke Vondeling. Hét kerstuitje voor de hele familie, voor iedereen vanaf 6 jaar. Het hele jaar door en dus ook met kerst valt in TAQA Theater De Vest van alles te beleven voor de hele familie; in november wordt het JeugdTheaterVestival georganiseerd, in januari het PeuterVestival, er is prachtig ballet rond de kerstdagen en er zijn vele voorstellingen voor de allerkleinsten.

Meer informatie en kaartverkoop
Het complete en actuele programma voor het theaterseizoen 2021- 2022 is te vinden op www.taqatheaterdevest.nl; hier kunnen ook de toegangskaarten worden gereserveerd. Zolang de actuele Coronamaatregelen gelden zal zowel in TAQA Theater De Vest als in de Grote Kerk Alkmaar om een Coronatoegangsbewijs voor toegang tot het programma worden gevraagd. De kassa van TAQA Theater De Vest is van dinsdag t/m vrijdag tussen 13:00 tot 15:00 telefonisch bereikbaar via 072 548 99 99 en van dinsdag t/m zaterdag van 17:00 tot 21:00 geopend. Ook op zaterdagmiddag kan men tussen 12:00 en 16:00 bij de afdeling kaartverkoop terecht.