ALKMAAR - Na twee gemankeerde jaren staat vanaf half juni een volwaardig nieuw theaterprogramma van TAQA Theater De Vest online. Dit jaar is er geen startmoment voor de kaartverkoop voor het seizoen 2022-2023, maar komen er wekelijks nieuwe voorstellingen in de verkoop. Vanaf half juni kan gereserveerd worden voor het complete programma; op dat moment verschijnen ook een nieuwe brochure en een mooie uitklapkalender met alle producties.


Nieuwe musicals
Alkmaar verwelkomt in het nieuwe seizoen grote musicals zoals ‘Charlie and the Chocolate Factory’ en Broadway-hit ‘The Prom’. Ook wordt de all-time favorite ‘Grease’ nieuw leven ingeblazen. Bijzonder wordt de musical ‘Checkpoint Charlie’ met liedteksten van Stef Bos, over de gevolgen van het ontstaan van de Berlijnse muur.


Herman van Veen, Ellen ten Damme, Tineke Schouten
Een nieuw theaterseizoen is niet compleet zonder grote shows. Herman van Veen komt twee avonden met een gloednieuw programma naar De Vest, Tineke Schouten staat op het podium met haar nieuwe programma ‘Dubbel’. En na het grote succes van ‘Paris-Berlin’ en ‘Casablanca’ komt ook Ellen ten Damme met een nieuwe opzwepende show: ‘BAROCK’, vol verrassende en herkenbare songs.

Daniël, Bert, Peter, Patrick en Freek
Cabaretliefhebbers komen zeker aan hun trekken in het nieuwe theaterseizoen. Op het podium staan cabarettoppers als Peter Pannekoek, Patrick Laureij, Tim Fransen en Daniël Arends. Ook Bert Visscher en Freek de Jonge komen naar Alkmaar met een gloednieuw programma.

Groot toneelaanbod
De Vest presenteert in het nieuwe theaterseizoen vele prachtige toneelproducties van grote toneelgezelschappen als Het Nationale Theater, Theater Rotterdam, Het Zuidelijk Toneel, Toneelschuurproducties en Toneelgroep Maastricht en het Noord Nederlands Toneel. Toneelgroep Oostpool komt met de reprise van ‘Laura H’, het aangrijpende verhaal van de vermeende moslimterroriste die met haar kinderen uit het kalifaat vluchtte. Toneelgroep Jan Vos komt naar Alkmaar met ‘Fortuyn’; een wrange komedie over de opmars van de politicus in 2001.

Vers van De Vest: theaterserie met flinke korting
Voor wie eens iets nieuws wil uitproberen is ook in het nieuwe seizoen de succesvolle serie Vers van De Vest te boeken. Ruim 20 zorgvuldig geselecteerde voorstellingen en concerten, die allemaal even uitdagend en avontuurlijk zijn. Reserveer 5 voorstellingen voor slechts € 50 of bestel voor € 85 kaarten voor maar liefst 10 voorstellingen (inclusief drankje en garderobe). Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor het complete aanbod.


Meer informatie en toegangskaarten
Vanaf half juni staat het complete nieuwe theaterseizoen van TAQA Theater De Vest online en kunnen via www.taqatheaterdevest.nl toegangskaarten gereserveerd worden voor alle voorstellingen.