ALKMAAR - De eerstvolgende editie van Zomersessies in TAQA Theater De Vest is er weer één om van te smullen. Tussen 11 en 15 augustus kunnen toegangskaarten worden gereserveerd voor het Try-Out Café met halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival, de bijzondere show ‘UNPLUGGED’ van slagwerkgroep Percossa en een intieme muzikale avond met entertainer Dominic Seldis, bekend van het hitprogramma ‘Maestro’. Ook staat in de Grote Zaal een film op het programma in de serie ‘Film(huis) in De Vest’: La Grande Bouffe.

Aanstormend talent
Theaterliefhebbers die in zijn voor avontuur, graag nieuwe talenten ontdekken en houden van kleinkunst, cabaret en stand-up comedians kunnen hun hart ophalen bij het Try- Out Café op dinsdagavond 11 augustus. Tijdens deze zomer staan uitsluitend halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival op het podium! Op 11 augustus zijn dit Kitty Goemaat, Gitte Schelfhout en Lotte Velvet.

Ontmoet de mannen van Percossa
Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de 'Rebels of Rhythm' van Percossa. Zelfs met 1,5 meter onderlinge afstand weten ze elkaar en het publiek snoeihard te raken. In de voorstelling ‘UNPLUGGED op donderdag 14 augustus gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow maar straattheater op het toneel. In een intieme setting vol spektakel.

Entertainment met Dominic Seldis
De show ‘Simply, DOMINIC’ van Dominic Seldis op vrijdag 15 augustus belooft een intieme muzikale avond te worden, met de beste klassieke -, jazz- en filmmuziek. Voor liefhebbers van Britse humor, geweldige muziek en entertainment! De entertainer, bekend van o.a. het hitprogramma ‘Maestro’, geeft een exclusief inkijkje in zijn wereld vol onvergetelijke muzikale momenten.

Klassiekers op het witte doek
Filmhuis Alkmaar heeft er deze zomer een extra zaal bij! In de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest wordt de hele maand augustus een unieke filmreeks vertoond: Film(huis) in De Vest. Iedere woensdagavond - vijf weken lang – kun je vanuit je theaterstoel genieten van filmklassiekers die je altijd al eens hebt willen zien. Op 12 augustus wordt de film ‘La Grande Bouffe’ vertoond. Toegangskaarten kunnen uitsluitend worden gereserveerd via Filmhuis Alkmaar.

Meer informatie en kaartverkoop
Kijk voor het reserveren van kaarten en het complete programma van Zomersessies op www.taqatheaterdevest.nl. Kies bij het bestelproces op de website eventueel ook voor het boeken van een theatermenu voorafgaand aan de voorstelling of een borrelplankje na afloop.