ALKMAAR - Eindelijk is het zover: na de verplichte sluiting van bijna een jaar opent TAQA Theater vanaf 8 juni haar deuren voor publiek. De maand juni staat bomvol afwisselende voorstellingen; het programma start op 8 juni met de voorstelling ‘En Route’ van Jan Jaap van der Wal. De cabaretier zou de voorstelling van april t/m juni spelen maar deze tour werd afgelast. Nu exclusief in Alkmaar te zien! Op vrijdag 18 juni wordt voor de allerkleinsten alsnog het PeuterVestival georganiseerd, met een speeltuin in de bovenfoyer en twee leuke voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. In de Grote en Kleine Zaal staan producties op het programma van o.a. Loes Luca en Pierre Bokma, Laura van Dolron, Het Nationale Theater, Servaes Nelissen en Fuad Hassan. Klassiekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij een bijzonder concert van Cappella Amsterdam in de Grote Kerk: De Grootinquisiteur. Voor elke voorstelling zijn nu 50 kaarten beschikbaar; wees er snel bij voor de beste plaatsen!

En Route

De afgelopen jaren was Jan Jaap van der Wal vooral actief in Vlaanderen, waar hij drie theatershows maakte. Op 8 juni komt hij exclusief naar Alkmaar met zijn voorstelling ‘En Route’, die hij vorig jaar i.v.m. Corona niet heeft kunnen spelen. In deze voorstelling neemt hij de stand van zaken door in zijn eigen leven, maar ook die van het land boven de Moerdijk.

PeuterVestival
Op vrijdag 18 juni staat voor de allerkleinsten het PeuterVestival geprogrammeerd. De bovenfoyer verandert in een echte speeltuin, waar kinderen samen met de Sterrenwachter de mooiste sterren kunnen verzamelen. Uiteraard zijn er ook prachtige voorstellingen te zien: Raad eens Hoeveel ik van je hou (2+) en Pak ‘m (3+). Een ticket voor een van de voorstellingen geeft ook toegang tot de speeltuin, voor een tijdslot van een half uur voor de voorstelling tot aanvang voorstelling.

Actueel programma
Er worden vanaf nu steeds weer voorstellingen bijgeboekt, raadpleeg daarom www.taqatheaterdevest.nl voor het actuele programma! Kies de beste plaatsen en ga naar de website voor het reserveren van toegangskaarten (tot eind juni maximaal 50 personen per voorstelling). In TAQA Theater De Vest worden de RIVM – richtlijnen strict gevolgd en blijft de veiligheid van alle bezoekers gewaarborgd.