ALKMAAR - De theaters zijn weer open en ook bij TAQA Theater kan weer worden gereserveerd voor een veilig theaterbezoek! Zo staat Paul Haenen te trappelen om weer te beginnen en in de Kleine Zaal staat nieuw talent op het podium tijdens het Try- Out Café. Voor iedereen die extra sfeer wil proeven worden op zaterdag 29 januari exclusieve kijkjes achter de schermen georganiseerd.

Dominee Gremdaat
Op zondagmiddag 30 januari komt Paul Haenen naar Alkmaar met zijn nieuwste show ‘Haenen brengt Vreugde’. Een voorstelling vol ernst en actuele gebeurtenissen, maar ook met humor en inzicht. Met ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert. Wees er snel bij, de kaartverkoop gaat hard!

Maak kennis met nieuw talent
Voor iedereen die in is voor avontuur en graag nieuwe talenten ontdekt programmeert TAQA Theater De Vest vier keer per jaar het Try-Out Café. Op zondagmiddag 30 januari zijn er twee edities te bezoeken, om 13.00 uur en om 16.00 uur. Met medewerking van cabaretier Luuk van der Vaart, het vrolijke pianistenduo Beth & Flo, cabaretier Farida Laan en cabaretier Ramon Chatrer.

Jazz op z’n best
Op maandagavond 31 januari gaat de programmering door en wordt de Plein Zaal omgetoverd tot intieme jazzclub. Op het programma staat een optreden van Fay Claassen (zang) en Karel Boehlee (piano). Zij worden begeleid door de initiatiefnemers Marc Schenk op drums en Kasper Kalf (bas).

Meer informatie en toegangskaarten
Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor meer informatie en het reserveren van toegangskaarten. Vanaf nu kan worden gereserveerd voor de rest van het theaterseizoen. TAQA Theater De Vest garandeert haar bezoekers een veilig theaterbezoek met 1,5 m afstand. Voor toegang tot het theater wordt gevraagd om een Coronatoegangsbewijs. Volgende week ontvangt iedereen die de afgelopen twee jaar kaarten heeft besteld een nieuwe brochure op de deurmat met daarin de programmering voor de tweede helft van het theaterseizoen