ALKMAAR - Van 14 t/m 18 juli biedt TAQA Theater De Vest een afwisselend programma in het kader van ‘Zomersessies’. Op dinsdag 14 juli is er een speciale editie van het Try-Out Café; voor de jeugd speelt Theater Gnaffel op 15 juli de voorstelling ‘Assepoester’. Op vrijdag 17 juli brengt zanger Stef Bos het intieme concert ‘Bloemlezing’ en topacteurs Pierre Bokma en Gijs Scholten van Aschat staan op zaterdag 18 juli op de bühne met prachtige teksten van Shakespeare.

Voor elke leeftijd
Liefhebbers van kleinkunst, cabaret en stand-up comedians kunnen op dinsdag 14 juli kennismaken met halve finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival tijdens het Try-Out Café: Beth & Flo, Maria Kraaijkamp en Luan Buleshkaj. Op woensdag 15 juli kunnen kinderen vanaf 6 jaar genieten van het verhaal van Assepoester, in een eigentijdse muzikale versie van Roald Dahl, gespeeld door Theater Gnaffel.

Grote namen
Op vrijdagavond 17 juli zingt Stef Bos in een intieme setting met piano nieuwe songs en ouder werk. Topacteurs Gijs Scholten van Aschat en Pierre Bokma – misschien wel de beste acteurs van ons land – laten op zaterdagavond 18 juli op een luchtige en verrassende manier zien hoe je Shakespeares prachtige teksten speelt.

Over Zomersessies
In de serie Zomersessies spelen topnamen uit de theaterwereld elk weekend in juli en augustus in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest, in een bijzondere en intieme toneel-op-toneelsetting. Exclusief en op de huid van de artiest!

Meer informatie en kaartverkoop
Kijk voor het reserveren van kaarten en het complete programma van Zomersessies op www.taqatheaterdevest.nl. Kies bij het bestelproces op de website eventueel voor het boeken van een theatermenu voorafgaand aan de voorstelling of een borrelplankje na afloop.