ALKMAAR - Aanstaande zondag, 14 oktober, is de eerste editie van StreetGasm Herfstrit. StreetGasm organisator Maurice Hartsuiker heeft voor deze rit gekozen voor een bijzondere lunchlocatie, namelijk McDonald’s Alkmaar West. De McDrive van McDonald’s zal omgetoverd worden tot een heuse supercars autoboulevard. Het evenement voor de ware liefhebbers van sportauto’s en ronkende motoren.

StreetGasm komt naar McDonald’s Alkmaar West (Terborchlaan 202) met meer dan 50 prachtige supercars. De lijst met aanwezige auto’s is indrukwekkend, verschillende Ferrari’s, Porsche’s en Lamborghini’s, ze zijn allemaal aanwezig! Deze Herfstrit is een van de vele (nationale en internationale) evenementen van autoclub StreetGasm, dé club bij uitstek voor levensgenieters die in het bezit zijn van een unieke sportauto.

Het evenement in Alkmaar is open voor bezoekers en duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Terwijl de auto’s op het terrein worden bewonderd zullen de StreetGasm leden genieten van een McDonald’s lunch.
Na afloop van het evenement gaan de Streetgasm leden ook een donatie doen aan Het Ronald McDonald Kinderfonds.

Over McDonald’s
Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3,2 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 20.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 245 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering.