ALKMAAR – Drumlegende Steve Gadd komt naar Podium Victorie, samen met mondharmonicaspeler Hermine Deurloo, The Big Apple Band en special guest Alain Clark. Aanleiding van deze tour is het uitbrengen van het album ‘Riverbeast’ van Hermine Deurloo. Op woensdag 26 februari reist het gezelschap af naar Alkmaar.

Grote kans dat je hem in je platenkast hebt staan, 100% kans dat je zijn werk al eens hebt gehoord. Drummer/producer Steve Gadd is te horen op platen van bijvoorbeeld Paul Simon, Paul McCartney, James Taylor en Steely Dan. Maar ook met zijn eigen Steve Gadd Band gooit hij hoge ogen: vorig jaar nog won de slagwerker een Grammy Award. Nu geeft hij acte de présence op het album ‘Riverbeast’ van mondharmonicaspeler Hermine Deurloo, wiens werk eveneens in de prijzen viel: met het in de wacht slepen van de Bernie Bray Award trad ze in de voetsporen van Toots Thielemans en Stevie Wonder.

Voor het opnemen èn live uitvoeren van ‘Riverbeast’ is The Big Apple Band samengesteld, met louter topmuzikanten. De special guest, vocalist Alain Clark, behoeft geen nadere introductie. Maar dan zijn daar ook nog Luca Benedetti, Jon Cowherd en Tony Scherr, mensen die eerder al op de loonlijst stonden bij grootheden als Iggy Pop, Chaka Khan, Herbie Hancock, Norah Jones en Snarky Puppy. Los van elkaar al goed voor talloze successen, samen op een podium vormen ze een levende popcatalogus van de afgelopen vijf decennia. Op woensdag 26 februari de kans ze live aan het werk te zien in Victorie.

Het concert begint om 20:30. Tickets kosten €32,50 en zijn verkrijgbaar via www.podiumvictorie.nl

Online ticketlink: http://bit.ly/32Uwxw0

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl