ALKMAAR - De versoepelingen zijn in aantocht en zodra het kan gaan de deuren van TAQA Theater De Vest weer open met een prachtige programmering. Op langere termijn staan een paar grote producties op de het programma, zoals ‘Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht’ van de Theateralliantie over de zoektocht van de autistische jongen Christopher. In februari 2022 is de gloednieuwe musical ‘Diana & Zonen’ over het bewogen leven van prinses Diana te zien en in juni 2022 komt de Broadway-hit ‘TITANIC de Musical’ naar Alkmaar. De kaartverkoop is gestart!


De zoektocht van de autistische Christopher

‘Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht’ (naar de bestseller ‘The Curious Incident Of The Dog In The Night-Time’ van Mar Haddon) laat je de wereld zien door de ogen Christopher, die met autisme leeft en daardoor alledaagse dingen soms als onbegrijpelijk ervaart. Dit levert een volstrekt originele kijk op om de wereld om hem heen. De grote toneelproductie, onder regie van Pieter Kramer, staat op donderdag 30 september in de Grote Zaal van TAQA Theater De Vest.


Koninklijke musical

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 februari is de musical Diana & Zonen, over het bewogen leven van prinses Diana, te zien in De Vest. De gloednieuwe musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee?


Indrukwekkende Titanic

Een van de grootste Broadway-hits van het afgelopen decennium - en winnaar van vijf Tony Awards - komt terug naar Nederland. Titanic vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt in juni 2022 naar De Vest!


Meer informatie

De kaartverkoop voor bovengenoemde producties is gestart. Kies de beste plaatsen en ga naar www.taqatheaterdevest.nll voor het reserveren van toegangskaarten en de meest actuele programmering. In TAQA Theater De Vest worden de RIVM – richtlijnen strict gevolgd en blijft de veiligheid van alle bezoekers gewaarborgd.