ALKMAAR - Half mei verschijnt het theaterprogramma ‘23 - '24 en voor wie niet kan wachten is nu al een aantal reprises in de verkoop gegaan. Bestel alvast kaarten voor Van der Laan & Woe, Merijn Scholten, René van Meurs, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme en anderen!


Volop cabaret
In het nieuwe theaterseizoen keert een aantal cabaretiers met reprises van succesvolle voorstellingen terug. Onder andere voor Van der Laan & Woe (NG), Merijn Scholten (TEAM SOLO), Youp van 't Hek (De Laatste Ronde!), Lenette van Dongen (dat doet ze anders nooit) en Kasper van der Laan (Warm) kunnen nu al toegangskaarten worden geboekt.

Succesvolle shows
De aangrijpende onemanshow 'Girls & Boys' van Hadewych Minis onder regie van Daria Bukvić is wegens groot succes volgend theaterseizoen nog een keer in De Vest te zien. En ook Ellen ten Damme en het achtkoppige The Magpie Orchestra keren terug naar De Vest met de opzwepende show BAROCK. Huub Stapel komt terug, met een reprise van zijn succesvolle voorstelling ‘Alleen Familie’.

Meer informatie
Vanaf nu kan online en aan de kassa worden besteld voor bovenstaande voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor informatie en kaartverkoop of bestel via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 - 16.00 uur).