ALKMAAR - Op 30 maart 2019 opent Stadsstrand De Kade haar deuren voor alweer het achtste seizoen. Vergeet je zorgen, neem je zonnebrandcrème mee en neem plaats op het stadsstrand of op het terras.

Voor veel Alkmaarders is het sfeervol ingerichte paviljoen van Stadsstrand De Kade niet meer weg te denken uit hun zomerse dagen. Logisch ook: het is een plek waar je je direct thuis voelt en eindeloos gesprekken kunt voeren. In een urban jungle-decor waan je je op een tropische bestemming.

Op het menu vind je comfort food-klassiekers met een lokaal, authentiek en biologisch tintje. Sta je zelf graag achter de gril? Het is ook mogelijk om je eigen BBQ-plek te reserveren. Aan de houten tafels wordt gespeeld, gegeten en gekletst, terwijl de kinderen op het strand spelen. Het is de perfecte plek om te relaxen met een cocktail na het werk, te genieten van een pre-weekend borrel, of lekker ontspannen te genieten van prachtige kunst en cultuur. ‘s Avonds steken ze het hout in de vuurschaal aan en dat betekent nét iets langer buiten zitten.

Kijk voor openingstijden, meer informatie en de nieuwsbrief op www.stadsstranddekade.nl