ALKMAAR - Kunst tot de Nacht staat op vrijdag 8 september in het licht! Tijdens deze nacht kun jij op expeditie en ontdek jij de Culturele Hotspots, mooie expo’s en unieke optredens op 29 locaties in Alkmaar!

De culturele organisaties in Alkmaar vieren met dit festival de opening van een nieuw cultureel seizoen 2017-2018. Je ontdekt wat er allemaal te beleven is in Alkmaar en naast voorproefjes van de programmering biedt iedere locatie iets speciaals. Kunstenaars, theatermakers, muzikanten nemen jou mee op hun zoektocht naar onbekende werelden.

Stippel je eigen route uit, neem een Hop – on Hop – off bus, zoek de parels en wees een nachtbraker!

Festivalhart

Het Canadaplein is het festivalhart van Kunst tot de Nacht. De hele avond is daar van alles te beleven. Het is omringd door culturele instellingen, er is lichtkunst, het bewegingstheater ‘Dynamische structuur’ en straattheater van de Stille Fanfare.

Reisbureau

Het reisbureau op het Canadaplein biedt alle actuele reisinformatie. De reisleiding is aanwezig om samen het ideale programma voor je samen te stellen. Je vindt daar ook de programmaboekjes en stapt er op één van de bussen.

Hop – On Hop – Off bus

Er rijden vier speciale bussen met programmering die je overal heen brengen. Het reisbureau op het Canadaplein biedt alle informatie. Hop- On en ervaar een bijzondere reis, een minitheater, een experiment in het donker of een vervreemdend feest in de bus. Stap in en laat je verassen! De bussen komen om de 15 minuten en het station is ook een stop.

Programma

Het programma van het festival vind je op de website, bij de deelnemers, in de bussen en bij het reisbureau op het canadaplein.

www.kunsttotdenacht.nl

Centrum Alkmaar

Vrijdag 8 september

19.30 – 00.00u