ALKMAAR - Doen jullie thuis mee met leesplezierproject Scoor een Boek! een samenwerking tussen AZ en Bibliotheek Kennemerwaard? Dan mogen jullie de sportieve middag op woensdag 9 mei in de bibliotheek van Alkmaar Centrum eigenlijk niet missen. Maar ook als jullie (nog) niet mee doen aan Scoor een Boek! zijn jullie natuurlijk van harte welkom.

De middag is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar, maar ouders, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom. Bij binnenkomst ontvang je een flyer met daarop alle sportieve opdrachten. De opdrachten mag je alleen doen, maar je kunt deze ook samen met familie en/of vrienden uitvoeren. Alles gedaan wat je wilde doen? Lever je flyer dan in, want onder de deelnemers worden leuke prijzen verloot!

Wat gaan we allemaal doen?
We vertellen je nog niet alles, maar dat we de hele bibliotheek gebruiken is zeker! We gaan zelfs naar de 2e etage, waar je normaal gesproken niet zo snel kunt komen. Hier probeer je zoveel mogelijk punten te scoren in het Gatendoel, weer ergens anders maak je een eigen StopMotion-Match filmpje, kun meedoen met BoekDribble en Blaasvoetbal, maar we maken ook gebruik van de XBOX en je kunt een nieuw AZ tenue ontwerpen! En dat is nog niet eens alles... kortom genoeg te doen!

Aanmelden
Opgeven hoeft niet en de toegang is gratis, maar we vinden het leuk als je laat weten dat je komt door je aan te melden via www.bibliotheekkennemerwaard.nl/scooreenboek. Tot ziens op woensdag 9 mei tussen 14.00 en 16.00 uur!

Thuiseditie van Scoor een Boek
Doe mee aan de Thuiseditie van Scoor een Boek! en maak kans op kaarten voor een wedstrijd van AZ. Het hele gezin kan en mag meedoen. In de bibliotheek liggen Scoor een Boek! posters met bijbehorende stickervellen. En je krijgt ook een boekenlegger, met handtekening van AZ-speler Stijn Wuytens! Op de poster staan leesopdrachten, voor iedere uitgevoerde opdracht plak je een bal (sticker) op de poster. Scoor zoveel mogelijk boeken en maak hiervan een te gek filmpje of foto en deel deze onder #scooreenboek op Facebook, Instagram of YouTube. Op die manier maak je kans op wedstrijdkaarten voor het hele gezin van AZ. Meer informatie vind je op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/scooreenboek hier vind je ook de aanmoediging filmpjes met Stijn Wuytens in de hoofdrol. Op de achterzijde van de poster die je in de bibliotheek kunt ophalen staat ook extra informatie.