OUDORP - Op vrijdag 19 mei 2023 is de start van het 6e KunstCultuurWeekend in Oudorp en omgeving. Angela Groothuizen (geboren Alkmaarse) zal op haar geheel eigen wijze de opening verzorgen. Zij zal de bezoekers uitdagen om mee te werken aan het unieke KCW-2023 schilderij.


Wilt u zich laten onderdompelen in de sferen van de Flowerpower of dansen in het zand zoals bij een Beachparty (de dansvloer is de zandpiste van het Vrij Zijn Theater) kom dan ook op 19 mei naar de KCW Openingsvond met live muziek.

De muziek zal worden verzorgd door de band Backtobasix.

Backtobasix is de naam van de meest succesvolle 60's band van regio Noord-Holland -en daarbuiten!

De band bestaat nu al bijna 14 jaar in nagenoeg dezelfde formatie; behalve dat de bassist zo'n 3 jaar geleden vervangen is door Jos Groothuizen die sindsdien een onmisbaar onderdeel is geworden met zijn unieke basspel en mooie rauwe stem. Backtobasix' repertoire bestaat uit bijna 90 nummers uit de jaren 60 -de jaren waarin de mooiste en bekendste popsongs ooit zijn geschreven. Met nummers van de Kinks, Stones, Beatles, Cream, Doors, Small Faces, CCR, Spencer Davis Group, Animals, etc. etc. weten zij keer op keer de zaal plat te spelen en te zorgen voor een onvergetelijke avond!

De band bestaat uit: Hans van Dam (zang), Simon van Wonderen (gitaar, zang), Jos Groothuizen (basgitaar, zang), Gerard Kemp (drums, zang), Theo Dekker (Keyboard, zang) en Rene Jonker (sologitaar). Get ready for the Ultimate 60's revival !

Het KunstCultuurWeekend staat bol van de festiviteiten en heeft ook twee dagen lang een uitgebreid en verrassende kunstroute met meer dan 60 beeldend kunstenaars. Laat u verrassen door wat de kunstenaars u te bieden hebben op het gebied van schilderijen, beelden, fotografie, mixed media, poëzie, etc.

In het hele weekend zal op diverse locaties muziek van uiteenlopende aard te horen zijn. Uitgebreide informatie is te vinden op de website: kunstcultuurweekend.wixsite.com/kcwoudorp

De openingsavond is in Vrij zijn Theater, Madame Curiestraat 2a, 1821 BM Alkmaar.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur

kaarten in voorverkoop € 5,00 p.p. (incl. 1 consumptie)

kaarten aan de zaal kosten € 7,50 p.p. (incl. 1 consumptie)

Bestel nu uw kaarten op:

www.ticketkantoor.nl/shop/KCWOUDORP

of scan de QR-code.