ALKMAAR – Soul Connection, dé live-soul avond van Victorie keert terug met een XL editie met een mooie line up aan artiesten, zoals o.a. David Goncalves en Yerry Rellun, plus de lekkerste soul klassiekers.

Deze avond draait het maar om één ding; SOUL MUSIC! Soul van toen en soul van nu. Van Aretha Franklin, Curtis Mayfield en Marvin Gaye tot Michael Jackson, Bruno Mars en Prince. Een avondvullend programma met super strakke liveband en DJ’s nemen je mee in de wereld van de soulklassiekers. Er wordt gedanst, meegezongen en zo nu en dan zelfs een traan weggepinkt. Naast de mooiste soul hits, de volgende artiesten live op het podium:

David Goncalves
Van tienjarige jongen in een gospelkoor tot een hoofdrol in musicalproductie The Lion King. Dat is een mooie openingszin, toch? Maar dat is natuurlijk veel te makkelijk om de carrière van David samen te vatten. Deze, door soul-helden Donny Hathaway en Stevie Wonder geïnspireerde, soulzanger heeft al heel wat kilometers achter de rug voor hij het podium betreedt tijdens Soul Connection. Zo is daar de in 2002 verloren finale van Idols (Jamai won), een samenwerkingen met Alain Clarke, Bob Sinclair en Roger Sanches, een wereldhit met house-act Chocolate Puma, de live shows van The Voice in 2013 en als zanger/ acteur/ danser in diverse grote theaterproducties.

Yerry Rellum
Yerry Rellum (aka BB Caprice) is één van Nederlands beste soulzangers. Hij werkte o.a samen met Anouk, Mr. Probz en Fresku. Yerry deed mee aan het zevende seizoen van ‘The Voice Of Holland’. Ook is Rellum onderdeel van The Legends, met succesvoorstellingen als “I’m a soulman”, “Billie!” , “Miles” en “It’s a man’s world”.

Clayton Peroti
Clayton Peroti is soulzanger en acteur, maar bovenal; een showman pur sang. Hij won in 2007 de prestigieuze ‘John Kraaijkamp Musical Award’ voor zijn rol in Tarzan. Verder was hij te zien in Dreamgirls (waar hij een award-nominatie kreeg), Notre Dame De Paris en deed theatertours met Soul of Motown 4, 5 en 6, Soulcelebration en The Soulbrothers tour.

Ruben Tarmidi
Ruben komt uit een muzikaal nest en zijn talent werd al vroeg ontdekt. In 2013 deed hij mee aan de ‘X-factor’ en schopte het tot de laatste 10 in de categorie jongens. In 2013 was hij ook finalist bij de Music Matters Award (MMA) en nam een jaar later deel aan ‘The Voice of Holland, waar hij doorging naar de live-shows.

Soul Connection vindt plaats op zaterdag 21 december. Groepstickets a 12 euro en reguliere tickets a 15 euro zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl.