ALKMAAR - De snuffelcursus voor kinderen vanaf 4 jaar start op zaterdag 23 september. Een superleuke cursus om kennis te maken met verschillende onderdelen zoals tekenen, muziek maken en theater. Is jouw kleintje helemaal weg van muziek maken? Bij Artiance, kunnen de allerkleinsten al op les. Op maandagochtend 9 oktober start de cursus Muziek op Schoot.

De Snuffelcursus geeft kinderen de gelegenheid om in vier lesblokken kennis te maken met verschillende vormen van kunst. Je volgt in deze periode muziek-, dans- en theaterlessen en lessen in tekenen en schilderen. Vanaf 4 jaar kun je meedoen met deze superleuke cursus om te ontdekken wat jij het allerleukste vindt. De snuffelcursus start 2 x per cursusjaar.

Tijdens Muziek op schoot maken jonge kinderen van 1 tot 4 jaar samen met hun (groot)ouders kennis met muziek. Zing, beweeg, speel en luister je samen met je kind. De liedjes en bewegingsspelletjes gaan over dagelijkse dingen, aankleed- en opruimliedjes, seizoen-liedjes, troostliedjes en bewegingsspelletjes geïnspireerd op de belevingswereld van het jong kind. Er wordt gebruik gemaakt van eenvoudige muziekinstrumenten zoals trommeltjes, schudkokers, bellenbandjes en ritmestokjes.

De lessen worden gegeven op maandagochtend.

Informatie: www.artiance.nl 072-5404335

Artiance, Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3 1811 KE Alkmaar