ALKMAAR - Op zaterdag 11 april om 20.30 uur is SISI BOY de nieuwe voorstelling van Steef de Jong te zien in TAQA Theater de Vest in Alkmaar. Voor meer informatie en kaartverkoop: theaterdevest.nl/tickets.

In SISI BOY deelt Steef de Jong het podium met zijn grote inspiratiebron: keizerin Elisabeth (1837-1898), beter bekend als Sisi. Ondanks de grote verschillen blijken ze meer gemeen te hebben dan u in eerste instantie zou denken. Met de vaste Steef de Jong-ingrediënten – kartonnen pop-up decors, operette en humor – neemt hij u mee in zijn verhaal. Het resultaat is een ode aan het anders-zijn.

tekst, vormgeving, composities en spel: Steef de Jong liedteksten: Louis van Beek, Keizerin Elisabeth regie: Ina Veen geluidsontwerp: René Rood lichtontwerp: Casper Leemhuis techniek: Nick Bos, Stephan Nelissen decorbouw: Nelissen decorbouw assistent vormgeving: Nina Vreeken, Willy Veen marketing: Lonneke van Eden tourneeplanning: Kik Productions foto: Tim Stet grafisch ontwerp: Daniël Gravemaker Met dank aan: de Filantropen Mogelijk gemaakt door: Fonds 21, Fonds Podiumkunsten, Norma Fonds en het Amsterdams Fonds voor de Kunst
SISI BOY is op tournee tot en met 2 mei - te zien in o.a. Theater Bellevue, Amsterdam, De Kleine Komedie, Amsterdam en de Toneelschuur Haarlem. Klik hier voor de volledige speellijst.