ALKMAAR - Ook in het nieuwe theaterseizoen is de succesvolle serie Vers van De Vest in TAQA Theater De Vest te boeken. Ga mee op theateravontuur en kies je eigen serie! Selecteer 5 voorstellingen en betaal slechts € 50 of bestel voor € 85 maar liefst 10 voorstellingen (inclusief garderobe en drankje). Reserveer snel, want er is een beperkt aantal plaatsen in deze serie beschikbaar!

Bijzonder en inspirerend
Ooit een gezelschap als ICK, Panama Pictures of Xclusiv Company bezocht of een prachtig klassiek concert beluisterd in de Grote Kerk Alkmaar? Heb je al eens kennisgemaakt met toonaangevende toneelgezelschappen als Theater Rotterdam, Het Nationale Theater of Het Zuidelijk Toneel? TAQA Theater De Vest biedt iedereen die volgend seizoen op theateravontuur wil gaan opnieuw de succesvolle serie Vers van De Vest. Bezoek op deze manier eens een voorstelling die normaal gesproken niet op je wensenlijst zou staan!

Kies bijvoorbeeld voor aanstormend talent of een combinatie tussen verschillende genres, zoals dans of muziektheater. In de serie zijn ook klassieke concerten opgenomen.

Kaarten reserveren en informatie
Voor de serie Vers van De Vest kan online worden besteld via www.taqatheaterdevest.nl. Vijf voorstellingen in de serie kosten € 50 en tien voorstellingen € 85 (inclusief drankje en garderobe). Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor alle actuele informatie en extra activiteiten rondom de voorstellingen.