UITGEEST - Kinderen spelen de hele dag door en als ouder kan het soms wat lastig zijn om je kind te volgen. Wist je dat iedereen op een speelse manier veel meer leert, dan dat je ergens even goed voor gaat zitten. Zullen kinderen daarom de hele dag aan het spelen zijn?

Dit is een workshop reeks voor ouders en kinderen om samen te spelen. In deze reeks gaan we samen spelen en krijg je als ouder tools om mee te gaan in het spel van je zoon/dochter. Ook is er ruimte voor opvoed gerelateerde vragen en om andere ouders uit de omgeving te ontmoeten. Met de aller kleinste bedoeld Mandy de kinderen die nog niet naar school gaan en ja je bent als ouder ook welkom om met een baby te komen!

Samen spelen wordt gegeven door Mandy Lodder, een eigenwijze Alkmaarse. Zij is gezinscoach, improvisatie acteur en verhalen vertelster. Binnen Eigenwijze072 doet zij van alles vanuit het improvisatie theater op een speelse en praktische manier. Voorstellingen spelen, theaterworkshops geven, trainingen binnen onderwijs/zorg/kinderopvang, aan de slag in het gezin en nog veel meer speelse dingen.

Wanneer: 4, 11 en 18 oktober
Waar: Bymirjam, Melis stokelaan 2 in Uitgeest
Tijd: 9.15 uur tot 10.15 uur (8,45 uur inloop met thee, koffie en iets voor de kinderen)
Kosten: € 20 euro voor ouder en kind (is voor de hele reeks)
Aanmelden: stuur een mailtje naar info@eigenwijze072.nl