ALKMAAR - Ronnie Flex gaat met zijn vaste band The Fam eindelijk weer op tour door Nederland en België, en slaat daarbij Alkmaar niet over. Afgelopen zomer bracht hij zijn langverwachte vierde album ‘Altijd Samen’ uit.


Hitmachine

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten. De artiest heeft een abonnement op de hitlijsten met hits als ‘Energie’, ‘Plek Als Dit’ en ‘Drank & Drugs’, en eenmaal aanbeland in 2021 zit Ronnie Flex ook niet bepaald stil; onlangs sloeg hij de handen ineen met zangeres Emma Heesters en DJ-formatie Kris Kross voor de nieuwe single ‘Alles Wat Ik Mis'.

Nieuw begin

Begin dit jaar vond Ronnie een hernieuwde energie om in zijn muziek te steken. Hij werkte hard aan zijn nieuwe album en toen dat eenmaal uitkwam had de rapper het gevoel dat hij eindelijk weer kon denken zoals bij zijn eerste album: niet op zoek naar iets specifieks, gewoon tracks waar hij blij van wordt. In zijn eigen reality serie op Videoland, Voor Altijd Samen, legt Ronnie Flex uit hoe onder meer de liefde voor zijn dochter Nori heeft gezorgd voor de totstandkoming van het nieuwe album. Ook al brengt de muziek hem de opluchting en ontlading die hij nodig heeft, eenmaal thuis gaat de aandacht volledig naar zijn gezin: waar hij het uiteindelijk allemaal voor doet.

Stilstaan is geen optie

Maar als Ronnie Flex op het podium staat draait het natuurlijk om de muziek. Met de komst van ‘Altijd Samen’ zien we een andere kant van de artiest. Onder begeleiding van de fenomenale negenkoppige band komen zijn Caribische roots meer naar voren dan ooit, wat betekent dat stilstaan absoluut geen optie is! Ronnie Flex is terug, en dat gaat hij laten weten ook.

Tickets en info

Tickets kosten €29,20 en zijn vanaf heden verkrijgbaar op podiumvictorie.nl.