ALKMAAR - Voor de iconische rockopera Jesus Christ Superstar, die van 20 t/m 24 maart in TAQA Theater De Vest te zien is, blijkt zoveel belangstelling te bestaan dat is besloten deze in het nieuwe theaterseizoen bij te boeken. De musical, onder regie van Ivo van Hove met Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Edwin Jonker, Alex Klaasen, Magtel de Laat en de beste talenten uit binnen - en buitenland, is van 22 t/m 24 oktober in Alkmaar te zien. De kaartverkoop is gestart!

Verhaal van hoop

Jesus Christ Superstar is een prachtige - puur door songs gedreven - musical over een sociaal bevlogen vriendengroep waarin iemand, Jezus, zich tot een leider ontwikkelt met vernieuwende ideeën om op te komen voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen - samen met een live orkest - de basis voor een volledig in het Engels gezongen theaterspektakel. Uniek aan deze versie is dat er op het toneel stoelen komen te staan van waaruit het publiek de voorstelling van heel dichtbij kan bekijken.

Meer informatie


De reprise van de rockopera Jesus Christ Superstar is van dinsdag 22 t/m donderdag 24 oktober weer in TAQA Theater De Vest te zien. De voorstelling wordt volledig in het Engels gezongen en geacteerd (er is geen Nederlandse boventiteling). Toegangskaarten (ook voor de plaatsen op het toneel) kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl.