ALKMAAR - Op 21 april is er in buurthuis Het Ambacht weer een Rock and roll-vrijdansmiddag. Natuurlijk gaan we weer lekker bewegen op muziek uit de jaren 1940, ‘50, ‘60, en ‘70, waarbij alle dansvormen zijn toegestaan. Country-line, lindy-hop, swing, jive, boogiewoogie, stijldans, eigen improvisatie, los dansen en (natuurlijk) rock en roll! Misschien leren wij u een eenvoudig R&R-lijndansje, maar er wordt geen uitgebreide dansles gegeven. Ook bent u welkom als u niet kunt of wilt dansen.

Er is die middag een optreden van zangeres Carol-D (Karin Dokter). Vorige keer heeft u al iets over haar kunnen lezen, en deze keer neemt zij misschien enkele muzikanten mee, die haar gaan begeleiden. Dit kan een stukje live-muziek opleveren, met liedjes van onder andere C.C.R. en meer stevig swingende nummers. Dat belooft wat!

D.J. “Roy Martino” draait weer singletjes en cd’s. Daarbij wordt nu gebruik gemaakt van apparatuur van het buurthuis, zodat het geluid nog beter klinkt. Hij heeft weer verse plaatjes meegenomen, dus de voetjes kunnen van de vloer!
De toegang bedraagt 3 euro, en het evenement is van 14.00 tot 17.00 uur. De in gezellige paas-sfeer versierde zaal is een kwartier voor aanvang open. U kunt de auto gratis kwijt op de nieuw aangelegde parkeerplaatsen voor en achter het buurthuis. We gaan er weer een leuke uitgaansmiddag van maken, met veel entertainment voor een klein bedrag!

Kijk ook even op het prikbord en op de website van het Ambacht, en let op de posters, die in andere buurthuizen/wijkcentra en bij supermarkten/winkels worden opgehangen. Het adres is: Buurthuis Het Ambacht, Glazenierstraat 1, 1825 BR, Alkmaar. Tel. 072-5620970, internet: www.ambachtalkmaar.nl, facebook: https://www.facebook.com/BuurthuistAmbacht.
Graag tot ziens in Het Ambacht!