ALKMAAR - In buurthuis Het Ambacht is op zondagmiddag 24 maart weer een Rock and roll-vrijdansmiddag. U kunt dan de geleerde figuren en trucjes oefenen en uitproberen, maar eigen improvisatie of een andere dansvorm (bijvoorbeeld linedance) mag ook. Misschien leren wij u een eenvoudig R&R-lijndansje, maar er wordt geen (uitgebreide) dansles gegeven. En u bent ook welkom als u niet kunt of wilt dansen.

Er is deze middag een optreden van zangeres Carol-D (Karin Dokter). Zij komt uit de jazz- en countrywereld, maar heeft voor deze keer twee setjes met rock en roll-nummers meegenomen. Ook is ze bezig om met een band te gaan optreden; nu doet ze het nog even solo. Dat belooft wat!

De DJ, “Roy Martino”, draait van (ouderwetse) singletjes en van cd’s. De platenkoffers zijn aangevuld met verse plaatjes, en er wordt weer rekening gehouden met de verschillende niveaus. Het tempo varieert van langzaam, via medium tot lekker snel, en alles in R&R-stijl.

De toegang bedraagt 3 euro, en het evenement is van 14.00 tot 17.00 uur. De zaal is een kwartier voor aanvang open. Inmiddels zijn de (gratis) parkeerplaatsen voor en achter het buurthuis opnieuw aangelegd, zodat u de auto makkelijk kwijt kunt. Het wordt weer een leuke uitgaansmiddag met een gezellig samenzijn voor weinig geld.

Kijk ook even op de website van het Ambacht en let op de posters, die ook in andere buurthuizen/wijkcentra en bij supermarkten/winkels worden opgehangen. Het adres is: Buurthuis Het Ambacht, Glazenierstraat 1, 1825 BR, Alkmaar. Tel. 072-5620970, internet: www.ambachtalkmaar.nl, facebook: https://www.facebook.com/BuurthuistAmbacht. (En dus niet: Geestmerambacht.)

U bent weer van harte welkom in Het Ambacht in Alkmaar Noord!