ALKMAAR - Morgen, vrijdag 30 november, staat de Haarlemse formatie Rilan & the Bombardiers in de kleine zaal van Podium Victorie. De band is al jaren een graag geziene gast in het vaderlandse live-circuit, zowel op de poppodia als de diverse festivals. De huidige toer volgt op het pas uitgekomen album "Afro Dite". Voor wie de charismatische zanger Rilan Ramhane en zijn energieke band nog niet eerder aan het werk heeft gezien, zeker een must.

De Haarlemse band Rilan & The Bombardiers is klaar om hun debuutalbum 'Afro Dite' te delen. Ze worden gekenmerkt door een eclectische stijl van pop, funk, rap en rhythm-and-blues. Met debuut EP 'Walking On Fire' ging de band hard en werden ze opgepikt door de populaire blog Hilly Dilly. Eerder werden ze benoemd tot 3FM Serious Talent, Radio 6 Soul & Jazz Talent en behaalden ze de topsongs bij NPO Radio 2. Ze zijn niet onopgemerkt gebleven en werden eveneens gebruikt in 3 grote Hollywood/Netflix series. De viermansformatie bestaat uit Rilan Ramhane (zang, keys), Tim William van Ouwekerk (gitaar), Azim Inami (gitaar, bas) en Efraim de Nijs Latuheru (drums). De energieke liveshow en de charismatische en unieke performance van frontman Rilan zorgen voor een onvergetelijke avond.

Wij zagen de band bijvoorbeeld eerder dit jaar bij het voorproefje op het nieuwe album bij een show die men in eigen huis mocht geven, namelijk in het Patronaat te Haarlem.
Kijk hier voor het verslag dat wij toen maakten. Ongetwijfeld volgt er vrijdag weer een dergelijk feest in Alkmaar want die garantie kan de band geven.

Er zijn nog tickets voor de show van vrijdag! Mis dit niet!