ALKMAAR - Een reusachtige videowand en livemuziek: NTjong, onderdeel van Het Nationale Theater, pakt groots uit voor de zenuwslopende scifi-thriller ‘REVOLUTIONS’. De voorstelling is op dinsdag 12 maart in TAQA Theater De Vest te zien.

Voorstelling over controle en macht
De Toekomst. Er is geen minister-president meer, maar een CEO. Iedereen heeft z'n eigen persoonlijke hologram-assistent en meer streams en experiences dan hij kan wensen. We zijn gelukkiger dan ooit. Zeggen ze. Maar drie jonge rebellen voelen zich niet thuis in deze wereld van schermen en hologrammen. Ze voelen dat er iets niet klopt aan hun wereld, gaan op onderzoek uit en ontdekken hun ware roeping. Ze zijn uitverkoren om de revolutie te ontketenen. Om alles te veranderen. Maar hoeveel zijn ze echt bereid om op te offeren? ‘REVOLUTIONS’ is een zenuwslopende science fiction thriller, gesitueerd in een dystopische toekomst. Over controle en macht. Massasurveillance en mediadominantie. Over moed, en strijdvaardigheid en alles wat er nodig is om de macht omver te werpen en een nieuwe wereld te beginnen.

De Cast
‘REVOLUTIONS’ wordt gespeeld door Victor IJdens (‘Het lijden van de jonge Werther’,
Phi Nguyen de Dino Show (FC Kip - Ping Ping), Judith Noyons Sallie in de tv-serie ‘Mocro Maffia’ en Dieuwertje Dir (Mees Kees en Superjuffi).

Meer informatie en toegangskaarten
‘REVOLUTIONS’ van NTjong | Het Nationale Theater is op dinsdag 12 maart in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 16,50 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99 (dagelijks tussen 12.00 – 16.00 uur).