ALKMAAR - Op vrijdag 24 juli staat Renée van Wegberg met een preview van haar programma ‘Renée Doet De Dames’ in TAQA Theater De Vest. Bijgestaan door muzikanten Ivo Schols en Berry Jansen wordt het een intiem theaterconcert vol humor, kwetsbaarheid en heel veel liefde voor muziek.

Het hart op tafel. Dat is wat Renée zich ten doel stelt, in deze opmerkelijke tijd waarin voor haar alles tot stilstand kwam en ruimte ontstond voor bezinning. Na haar met vier- en vijf sterren bekroonde soloprogramma List, Shaffy en Piaf geeft Musical Award-winnaar Renée van Wegberg een exclusieve preview van haar nieuwe voorstelling Renée doet de dames. In deze ode aan Nederlandse zangeressen zingt Renée nummers van iconen als Conny Stuart en Willeke Alberti, maar komen er ook songs van pop- en rockdiva’s als Anouk en Trijntje Oosterhuis voorbij. Een speciaal eerbetoon is er voor Liesbeth List, de chansonnière in wiens huid Renée kroop voor de gelijknamige musical.

Omlijst met highlights uit eerdere shows, persoonlijke verhalen en nieuwe arrangementen bezingt Renée samen met haar band het leven in mooie, maar ook moeilijke tijden. Renée Doet De Dames is op vrijdag 24 juli om 19.30 uur te zien in TAQA Theater De Vest in Alkmaar. Kaarten zijn te koop via www.theaterdevest.nl.