ALKMAAR – Feuerengel, de tribute band die door Rammstein zelf in het hart is gesloten, komt in april wederom naar Victorie. De letterlijk en figuurlijk explosieve show vindt plaats op zaterdag 18 april. Tickets zijn reeds in de voorverkoop gegaan, maar de vorige show van Feuerengel was uitverkocht, dus voor de fans is het raadzaam daar niet te lang mee te wachten.


In 1997 was het de band Rammstein die de Duitse rockmuziek weer internationaal op de kaart zette. Festivalbezoekers zoals die van Pinkpop in dat jaar werden blij verrast door het zestal onder leiding van zanger Til Lindemann, dat een loeistrakke mix van meedogenloze gitaarriffs en onheilspellende zang en teksten bracht. Het gebruik van vlammenwerpers, vuurbogen en explosieven maakte een Rammstein-show tot een absolute belevenis.

Het was in datzelfde jaar dat een groep fans besloot deze band zo origineel mogelijk te kopiëren onder de naam Feuerengel, een project dat zo goed slaagde aangezien Rammstein zelf haar dubbelgangerband uitnodigde te komen spelen tijdens de uitreiking van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums ‘Sehnsucht’ en ‘Herzeleid’. Het is de bevestiging dat Feuerengel garant staat voor hetzelfde podiumgeweld, dezelfde sound, dezelfde bombast.
Op zaterdag 18 april is het zover. Tickets kosten €28,00 en het spektakel barst los om 20:00.

Ticketlink: http://bit.ly/FeuerengelVictorieAlkmaar

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl