Alkmaar - PUUR Osteopathie Alkmaar blijft groeien en breidt verder uit. In april kwam Theo Dreumer het team versterken en op 1 juni 2018 treedt Marga van Genderen als osteopaat in dienst. Steeds meer mensen roepen de hulp in van een osteopaat, omdat het een zeer effectieve en zachte therapie is, waarmee een uitgebreid scala aan klachten behandeld kan worden, zowel bij volwassenen als bij baby's en kinderen. Door deze uitbreiding kan PUUR Osteopathie aan deze toenemende vraag blijven voldoen.

Osteopathie in opkomst
“Osteopathie is sterk in opkomst en dat is niet voor niets”, zo vertelt osteopaat en eigenaar Tim van Til. “Steeds meer mensen schakelen de hulp in van een osteopaat bij aanhoudende of terugkerende klachten. Samen met lage rugpijn behoort pijn aan de nek tot de meest voorkomende reden waarvoor mensen een osteopaat consulteren. Wij zien het lichaam als één geheel, waarbij alle onderdelen van het lichaam met elkaar in verbinding staan. Door een uitgebreid onderzoek en behandeling van de plaatsen in het lichaam waar de bewegingen niet soepel verlopen, wordt de samenwerking tussen de verschillende onderdelen in het lichaam weer hersteld en nemen klachten af.”

Uitbreiding praktijk
Tim is blij met de uitbreiding van zijn team, zodat zijn praktijk nog beter aan de groeiende vraag kan voldoen. “Omdat sommige mensen het prettiger vinden om behandeld te worden door een vrouwelijk collega ben ik super blij met de komst van Marga. Ik zie dat als een enorme aanwinst voor onze praktijk.”
PUUR Osteopathie is geregistreerd bij het Nederlands Register Osteopathie en dat zorgt ervoor dat de meeste zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk bij een aanvullende zorgverzekering. Meer informatie hierover is terug te lezen op de website www.puurosteopathie.nl