ALKMAAR - Een geheel verzorgde avond, een leuke pubquiz voor jou en je collega’s én bijdragen aan een duurzame toekomst. Dat zijn de ingrediënten van de pubquiz-avond die JCI de Waag op vrijdagavond 18 mei 2018 organiseert in bar Spotlight in Alkmaar. De opbrengst van deze avond gaat naar de Energy Challenges. Er is nog ruimte voor een paar teams, dus meld je snel aan.

De Energy Challenges past goed bij de doelen van JCI de Waag, aldus projectleider Arjan Stet. “Naast persoonlijke ontwikkeling en een leuk zakelijk netwerk in Alkmaar, willen wij met de Junior Chamber International een positieve bijdrage leveren aan Alkmaar en omgeving. En dat is exact waar de Energy Challenges zich voor inzet. De eerdere 3 edities van de pubquiz waren een groot succes, en ook dit beloofd weer een mooie avond te worden.”

Quiz je mee? Meld je dan direct aan!
Je kunt je individueel aanmelden of met een team van maximaal vijf personen. Aanmelden kan via www.jcidewaag.nl/pubquiz. Hier vind je ook alle informatie over de avond.

Energy Challenges
Energy Challenges is het project waar leerlingen van 9-16 jaar op het basis- en voortgezet onderwijs worden uitgedaagd om op eigen wijze campagne te voeren voor energiebesparing en duurzaamheid op school en omgeving. Meer kennis over (duurzame) energie vergroot het maatschappelijk bewustzijn en draagt bij aan een groeiend enthousiasme voor een carrière in de energie- en technieksector. Dat levert in de toekomst professionals op met passie voor energie én oog voor innovatie. De opbrengst van de pubquiz levert een bijdrage aan de finale van de Energy Challenges op 31 mei. In deze spetterende finale, waar kinderboekenschrijver Jan Terlouw te gast is, wordt onder andere de winnende campagne bekend gemaakt en kunnen leerlingen aan de slag met proefjes.