BERGEN - Ook dit keer hebben we weer het leuke programma van Taverne Bergen voor je op een rijtje gezet.

Wo 19 Taverne Jamsessie
Woensdag 19 september lekker jammen in de Taverne! Free and easy. Dit keer onder leiding van Freddy Koridon. Iedereen is welkom om je instrument te stemmen, je stem te laten horen of je keel te smeren.

Line up huisband:
Oa. Freddy Koridon - gitaar/zang
Drums: Joey Spijker
Bas: Wouter Quispel
Gitaar: Danny Vlaspoel
Toetsen: Jesse Westenberg

Feel free to join the evening, de entree is gratis! Aanvang 21.00 uur

Vr 21 Freestyler met DJ's Michael en Salinas
Vrijdag 21 september kan er weer gedanst worden in de Taverne! Die avond alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van The Club en de Berger Meermin destijds. She's a Superfreak! Aanvang 22:00, vrij entree

Za 22 Live Tribute To Black Sabbath
Zaterdag 22 september om 21.00 uur een spetterend eerbetoon aan Black Sabbath in de Taverne in Bergen. Gitarist David Aferiat (o.a. van The Metallicas en The Nirvanas) heeft een stel muzikale giganten om zich een verzameld en samen brengen ze een megavette ode aan Black Sabbath. Thijs Rensink van Miss Montreal drumt de hele tent plat en als dan Thomas Meeuwis (Woodstock The Story) de zangpartijen op zich neemt, dan kun je er gerust van uit gaan dat dit donders goed is!! Een absolute must see voor de liefhebber!
Paranoid, Iron Man, Sabbath Bloody Sabbath, N.I.B, War Pigs allemaal top!
Deze zomer nog op de Zwarte Cross, zaterdag in de Taverne. Gratis entree.

Zo 23 Live Tribute To The Beatles
Come together, right now and let it be! Zondag 23 september om 17.00 uur een hele gave Beatles tribute in de Taverne in Bergen. De mooie hits en minder bekende pareltjes!

O.a. Get Back, The Long And Winding Road, Helter Skelter, You Can’t Do That, Eleanor Rigby, Oh! Darling

Tim Beudel (Drums, Woodstock the Story), Pim Kokkeler (Gitaar, Roots Creation, Kenny B), Iwan Schiphorst (Gitaar, Good Things End), Guido van Heuvelen (Toetsen, Good Things End), Thomas Meeuwis (Bas, Woodstock the Story). En ze zingen allemaal.