BERGEN - Ook deze week is er weer een fijn programma in de Taverne waar iedereen weer volop van kan gaan genieten, bekijk hier de planning.

Vr 28 sept Thank God It's Friday met DJ's Frank en Guido

DJ's Frank en Guido draaien de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!

40 up? 40 up yours! Tussen 22.00 en 03.00 uur, gratis entree

https://www.youtube.com/watch?v=yjQETalRpdg
https://www.youtube.com/watch?v=bsNniQbwX94

Za 29 sept Live Tribute To Radiohead's OK Computer + extra
Bloomfield uit Rotterdam schrijft al sinds hun oprichting eind 2006 eigen liedjes. Maar in 2011 trokken ze de stoute schoenen aan, en deden ze voor het eerst een Radiohead tribute in Rotown, Rotterdam. Dat optreden werd zó goed ontvangen (check de lyrische recensie van 3voor12 ), dat de band daarna vaker Radiohead tributes heeft gespeeld. Ook heeft Leo Blokhuis diverse malen zich positief uitgelaten over de band op social media.

Hoe logisch was het voor hen dan ook, om in het jaar van het 20-jarig bestaan van Radiohead’s meestwerk OK Computer, de lat nog wat hoger te leggen. Namelijk: het hele album OK Computer integraal spelen. Zo gezegd, zo gedaan. Begin 2017 speelde de band

Deze set in het BRES theater in Brielle. En in augustus 2017 speelde band deze set voor een stijf uitverkocht Rotown. De reacties op de set waren zó goed, en er kwam zoveel vraag naar meer optredens, dat Bloomfield OK Computer nu graag aan de rest van Nederland laat horen.

Grijp die unieke kans dus om dit klassieke Radiohead album in zijn geheel live te horen in een intieme kroeg als De Taverne. En niet alleen OK Computer komt aan bod maar ook een singles als Creep, High And Dry etc komen langs.

Zo 30 sept Live TroFF
TroFF is een stevige rockband. De band speelt bekende en onbekende nummers uit de rijke historie van de rockmuziek. Bekende klassiekers dus, maar ook meer recent repertoire, uitgevoerd in een eigen TroFF stijl.

De band bestaat uit:
Theo Mosch, zang en sologitaar
Annemarie Dijkman, zang
Ron Horselenberg, slag/sologitaar
Han Heevel, basgitaar
Wim van den Nieuwboer, drums

Je kunt o.a nummers verwachten van The Cult, ZZ-Top, Awolnation, AC/DC, Linking Park, The Pheromones, Go back to the Zoo en Liquido.

Wo 4 okt Popkwis Dierendag editie
Test je muziekkennis met Cas Willemse en Steef van Leeuwen en strijd om de eerste plek met verrassingen en meezingers. Donderdag 4 oktober om 20.30u in de Taverne

Het feest der herkenning gaat wederom hand in hand met enkele hersenbrekers.
Zo hoor je nog eens iets nieuws en is natuurlijk uiteindelijk iedereen een winnaar!
De wisselbokaal is gerepareerd en in da house.

Aanvang: 20.30 uur, aanmelden is niet nodig, reserveren wellicht wel en de toegang is natuurlijk gratis.