ALKMAAR - Het programma van café De Taverne in bergen hebben we voor je op een rij gezet.

Vrijdag 20 december Thank God It's Friday (Top 200 editie)
Je danst je helemaal suf met de top 200 lekkerste disco, soul, funk, rock & house plaatjes. Bijelkaar geraapt en gemixed door DJ's Frank en Guido. Wat een feest!

22:00 Vrij entree

Zaterdag 21 december Santana Hot Collective
Voor deze show gaan de kaartjes niet in de voorverkoop, maar worden ze op de avond zelf aan de deur verkocht vanaf 20:00, en ja inderdaad op is op dussss....

Dat wordt een heet optreden, wie kent de opzwepende latin rock van Santana niet? She's Not There, Black Magic Woman/Gypsy Queen, Jingo-lo-ba, Smooth.... ze komen allemaal piekfijn gespeeld langs!

Jan Koehorn - toetsen
Wil Hietbrink - Vocals
Rene Veerhuis - Drums
Vincent Hiemstra - Gitaar
Hans Schoone - Bass
Chris Colleye - Percussie
Rudi de Graaff - Percussie

Zondag 16 december Groove On The Roof
Wegens groot succes nog een keer!
Funky en virtuoos. Stilstaan geen optie.

Steven de Geus (zang), Frank Bilsen (toetsen), Leon van Etten ( drums en Jay Tee Teterissa (bas) spelen onweerstaanbare groovy covers van Blackstreet, John Mayer, The Police, Bob Marley, Bill Withers, Marvin Gaye en nog meer.

Aanvang 17.00 uur, gratis entree

27 december Hypnotic5
Er is is niets zo mooi als het enthousiasme van talentvolle jonge muzikanten. Je kan er maar beter bij zijn, voordat de Taverne te klein voor ze is.
Jip Teule en consorten spelen vol overgave hedendaagse covers zoals Bruno Mars afgewisseld met classics van oa. Stevie Wonder.

Aanvang 21:00, Entree Gratis!

Vrijdag 28 december Freestyler
Er wordt weer gedanst in de Taverne! Die avond alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl. Uit de collectie van DJ's Gerard Kok en Michael Admiraal, bekend en berucht van The Club en de Berger Meermin destijds. She's a Superfreak!

Aanvang 22:00, Entree gratis

Zaterdag 29 december Metallicas
Metallica behoeft geen introductie. De band speelt al decennialang stadion na stadion plat met de allerbeste metal van de planeet. The Metallicas brengen een tribute aan deze metalgoden.Hard, intens, en met passie!
Omdat metal zo bedoeld is, en omdat ze eigenlijk ook niet anders kunnen.

The Metallicas:
Arjen Koekoek – zang
David Aferiat – gitaar
Daniel Raposo – gitaar
Guido Vrouwe – bas
Sandrijn Holleboom – drums

Aanvang 21:00, entree gratis

Zondag 30 december Fandango
Deze Bergensche muzikale rotten doen het alweer 26 jaar met elkaar! De muzikale ervaring en vakmanschap druipt dan ook van deze band af. Niet voor niets is Fandango een begrip in Noord-Holland en tot ver buiten onze provinciegrenzen.
Speciaal voor het optreden op 30 december in de Taverne brengt de band een avondvullend programma met covers van bands als The Stones, Pearl Jam, Lenny Kravitz en Led Zeppelin.
‘Live’ onderscheidt de band zich door een enorme gedrevenheid en veel spelplezier, waarbij het publiek altijd voorop staat. Ieder optreden van Fandango is een feest dat je niet mag missen!

Aanvang 17:00, entree gratis

Maandag 31 december Oudjaarsborrel met livemuziek Robin Verkaik, human jukebox
Onze traditie:
oudejaarsborrel met live muziek, oliebollen en bubbels
Heerlijk en dit jaar echt een topper.

Robin Verkaik is een levende jukebox met pakweg 100 nummers in zijn repertoire. Jij kiest, hij speelt! En dat doet hij tot 18:30 uur, want hij is zeer gewild, dus gaat hij daarna door naar de volgende gig.

Nummers van onder andere:
Al Green, Alice In Chains, Amy Winehouse, The Beatles, The Bee Gees, Ben E. King, Bill Withers, Bob Marley, Britney Spears
en dan zijn we nog maar bij de B. Verderop het alfabet kom je David Bowie, Guns 'n Roses. Johnny Cash, Junglebook, Pearl Jam, U2 en Willy Alberti tegen

Aanvang 15:00, vrij entree

Dinsdag 1 januari Uncle Harry's Punch
Op Nieuwjaarsdag staat UNCLE HARRY'S PUNCH om 17.00 uur op het podium van de Taverne, bij de gezelligste Nieuwjaarsborrel van heel Bergen!
Onder het motto "spelen tot je er bij neervalt" worden onder andere ZZ Top, Aerosmith, Black Crowes, Billy Idol en The Rolling Stones gepuncht.

Aanvang 17:00 Vrij entree