BERGEN - Het programma voor dit weekend in café de Taverne staat weer voor je klaar.

Vrijdag 11 januari Freestyler Lady DJ Sam Hof
Deze vrijdag draait favoriete platendraaidame Sam Hof in de Taverne. Zij durft alles van Relight My Fire tot 24k magic, van hard rock, hiphop en hits tot house.
Start 22:00, Vrij Entree

Zaterdag 12 januari Twice The Same
Deze vier ambitieuze kerels barsten sneller en harder dan een vuurwerk explosie het podium op! Bereid je voor op een excentrieke walm van stevige hard rock in combinatie een groove om je vingers bij af te likken. Twice The Same heeft een reputatie opgebouwd van strakke, unieke, energieke en in-your-face shows, zowel binnen Holland als daarbuiten. Onder aanvoering van Ritchie Lee, een soort jonge Rob Halford, stellen deze jongens stellen nooit teleur.
Twice The Same brachten in eigen beheer haar debuutalbum ‘No Sleep Tonight’ uit. Na het opnemen van EP's als 'Raw Meat' en 'Dirty Needles' werd het tijd voor een volledige plaat - zo'n soort plaat die je moeder jou zou verbieden, mits je in de jaren 80 een jochie was. Dit is zeer zeker gelukt gezien zelfs artiesten als Bumblefoot (ex-Guns N’ Roses) en Jan Akkerman zich positief hebben uitgelaten over de plaat.

"Strakke en groovy riffs, sterke zangpartijen en de nodige stops in de nummers weten de aandacht van de luisteraar te pakken en vrijwel constant vast te houden." ~Festivalinfo over ‘No Sleep Tonight’

"In-your-face guitars & riffs that groove...!" ~ Ron 'Bumblefoot' Thal over ‘No Sleep Tonight’

“Ik zal je vertellen, dat dat heel strak klonk; beetje boel Heavy Metal. Denk aan AC/DC. Een beetje goeie herrie op z'n tijd vind ik best wel verfrissend. De Moeite!” ~Jan Akkerman in Gitaarplus over No Sleep Tonight
www.twicethesame.com

Aanvang 21:00, vrij entree

Zondag 13 januari Laundromat - tribute to Rory Gallagher
Deze zondag zal om 17.00 uur de beste Rory Gallagher Tribute band van Nederland optreden in de Taverne in Bergen. De entree is gratis! (photo credit: Rob Verhorst)
Aanvang 17.00 uur, gratis entree