ALKMAAR - De afgelopen twee jaar heeft Popkoor Prestige heel creatief moeten omgaan met de coronasituatie, maar we zijn weer begonnen met repetities op alle locaties! Popkoor Prestige Alkmaar repeteert wekelijks in De Rietschoot te Alkmaar, waar de koorleden bekende hits instuderen die je nu op de radio hoort. Denk aan artiesten als Bruno Mars, Ed Sheeran en Sheppard.


Het koor onderscheidt zich van andere koren door de unieke en grootschalige aanpak. Het koor zal de komende tijd flink gaan groeien. Heren en dames van alle leeftijden kunnen zich aanmelden. Op regelmatige basis zal dit showkoor deelnemen aan concerten en evenementen. De optredens worden gedaan mét live band en er wordt veel aandacht besteed aan solo’s, choreografie en show. Het popkoor in Alkmaar is onderdeel van de succesvolle serie van Prestige Vocal Groups in heel Nederland.

De dirigenten van Prestige Vocal Groups weten met hun aanstekelijke enthousiasme en expertise het beste uit elk koorlid te halen. Het koor is toegankelijk voor iedereen, want je hoeft geen noten te kunnen lezen en al denk je dat je niet goed kunt zingen, dat leert de dirigent je dit tijdens de wekelijkse repetities.


Geïnteresseerden kunnen zich voor de eerste proeflessen opgeven via www.popkoorprestige.nl. De eerstvolgende proeflessen in Alkmaar zijn op woensdagavond 14 en 21 september. Woon je niet in de buurt? Kijk dan vooral naar de mogelijkheden voor andere locaties via dezelfde website.