ALKMAAR - Het spannende avontuur van Het Mysterie van Villa Fantoom betovert jong en oud met een meeslepend verhaal, betoverende dans en meesterlijk poppenspel. Dit magische spektakel, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, wordt gebracht door de getalenteerde Ila van der Pouw, bijgestaan door de betoverende dans van Noa Janssen.


Bekend om haar ongeëvenaarde talent als meesterpoppenspeler, weet Ila van der Pouw haar personages tot leven te brengen op een manier die het publiek doet vergeten naar poppen te kijken. Haar humoristische, poëtische en toegankelijke verhalen nemen jong en oud moeiteloos mee op een bijzondere reis.

De prestaties van Ila van der Pouw zijn niet onopgemerkt gebleven. Ze is bekroond met de prestigieuze Rabobank Publieksprijs en heeft op internationale festivals in Praag en China lof ontvangen, met prijzen voor beste poppenspel en beste voorstelling. Juryrapporten zijn doorspekt met superlatieven, en haar optredens worden vaak omschreven als een aangename en overdonderende verrassing voor nieuw publiek.

Het Mysterie van Villa Fantoom vertelt het verhaal van Amélie, die een oude villa erft waar volgens de legende een schat verborgen ligt. Echter, Amélie ontdekt al snel dat er nog andere bewoners zijn van Villa Fantoom. Zal het haar lukken om de felbegeerde schat te vinden? Dit blijft nog even een mysterie dat het publiek in spanning zal houden.

Dit magische stuk belicht de strijd tussen vluchtig eigenbelang en blijvende vriendschap en wordt versterkt door de betoverende dans van Noa Janssen. Het geheel vormt een visuele tour de force die het publiek ongetwijfeld zal betoveren.

Het Mysterie van Villa Fantoom is niet alleen een feest voor kinderen, maar ook voor ouders. Het biedt theater zoals je het zelden ziet, en belooft een ervaring die nog lang zal nazinderen.

Voor meer informatie en kaartverkoop, kunt u terecht op:www.theaterdevest.nl

Over Ila van der Pouw
Ila van der Pouw is een gerenommeerde meesterpoppenspeler, bekroond met de Rabobank Publieksprijs en onderscheiden op internationale festivals in Praag en China. Haar voorstellingen zijn een aangename verrassing voor nieuw publiek en worden gekenmerkt door humor, poëzie en toegankelijkheid.Over Noa Janssen Noa Janssen is een getalenteerde danseres die met haar betoverende optredens deel uitmaakt van Het Mysterie van Villa Fantoom. Haar dans voegt een extra dimensie toe aan het magische spektakel.