ALKMAAR - 16 oktober 2017 Popronde Alkmaar, dat dit jaar plaatst vindt op 10 november, maakt zijn programmering bekend. Het is onderdeel van het grootste rondreizende festival van Nederland dat dit jaar 41 steden aandoet. Onder andere Okke Punt, Peer en EUT zijn op 10 november op verschillende locaties live te bewonderen in de stad.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Sinds 14 september tot en met zaterdag 25 november reizen 141 geselecteerden Popronde acts langs 41 steden door het land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk. Vanaf dit jaar is de organisatie overgenomen door Robin Aret en Claudia van Bakkum.

‘We hebben dit jaar met veel enthousiasme de organisatie van Popronde Alkmaar mogen oppakken. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van alle locaties die dit jaar (weer) meedoen en kijken uit naar een goede opkomst. We gaan voor een mooie 12de editie!’ aldus Robin en Claudia.

Op 10 november zullen maar liefst 31 acts zich dit jaar presenteren bij 16 deelnemende locaties tijdens Popronde Alkmaar, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat en Chef’Special. De locaties vormen een etalage voor opkomend Nederlands talent. Naast café’s en het poppodium fungeren ook lunchrooms, hostels, winkels en andere bijzondere plekken als podia zoals atelier/kantoor Karavaan die dit jaar voor het eerst zal meedoen.

Het gehele programmering van Popronde Alkmaar is te vinden op https://www.popronde.nl/steden/alkmaar

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2017 en het programma van alle steden op www.popronde.nl