ALKMAAR - Op woensdag 6 maart is Koel310 dé plek voor een Mini-Party van Popkoor Prestige Alkmaar. Onder leiding van dirigente Brenda Stolk zingt het koor hits uit de Top40, afgewisseld door solo's uitgevoerd door de zeer getalenteerde zangers en zangeressen.

Tijdens de Mini-Party kun je vanaf je staanplaats in de zaal meezingen én -swingen met het spetterende repertoire van Popkoor Prestige Alkmaar. Voor wie wil staat er een stoeltje klaar. Dankzij deze opzet ben je vrij om heen en weer te lopen, mensen te spreken en te genieten van een drankje. Er is één optreden, welke start om 20.15 uur en ongeveer 45 min tot een uur zal duren. Tickets a € 7,50 kan je hier bestellen.

Popkoor Prestige Alkmaar is opgericht op 18 augustus 2015 en is één van de koren in een reeks van vele koren die de naam Popkoor Prestige dragen. Het concept trekt vele mensen aan die het leuk vinden om de allernieuwste hits te zingen. Onder leiding van de beste dirigenten wordt er wekelijks gerepeteerd om het beste uit het koor te halen. Voor meer informatie: www.popkoorprestige.nl