ALKMAAR - Het wordt gewoon een mooie festivalzomer! Van 6 t/m 15 augustus zit je goed in het Victoriepark bij Yes In My Backyard, een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie. In dit festivalhart geniet je van hapjes, drankjes, theater en steengoede livemuziek. Voetjes in het gras, zon op je gezicht en gegarandeerd coronaproof.


Zomerconcerten tijdens Yes In My Backyard
Yes In My Backyard (YIMBY) is het festivalhart van Karavaan FestivaI en is 6 t/m 15 augustus geopend van 14:00 - 23:00. Podium Victorie organiseert bijna dagelijks om 21:30 een te gek liveconcert. De line-up bestaat uit acts van eigen bodem. Artiesten die afgelopen jaar niet stil hebben gezeten en staan te springen om hun nieuwe pareltjes voor publiek te spelen.

We beginnen op vrijdag 6 augustus met singer-songwriter YORI (Yori Swart). De zaterdag is van Nona, met haar frisse mix van blues, soul en hiphop. Blackbird sluit zondag het eerste weekend af en dan komen we woensdag terug met de catchy Franse songs van Fleur. Donderdag vertolkt Sophie Straat op moderne wijze het levenslied. Haar debuutalbum ‘’T Is Niet Mijn Schuld’ werd bekroond met een Edison. Vrijdag funk, fun en zweetdruppels met Three Little Clouds en zaterdag betreedt moodbooster Banji het podium. Met hun vrolijke indiepop werden ze vorige week nog uitgeroepen tot 3FM Talent! YIN YIN sluit het festival af met hun opzwepende mix van Thaise funk, disco, electronica en wereldmuziek.

Entree
Een ticket kost 5 euro geeft je toegang tot het concert en het Yes In My Backyard terrein, waar je eindelijk weer kunt genieten van een festival vibe. Strijk neer en bestel een heerlijk drankje en hapje bij de mooie festivalbar. Je kunt ook theatervoorstellingen bezoeken van Karavaan (zowel gratis als betaald). Het terrein is coronaproof opgesteld met festival zitjes op 1,5 meter afstand.

Bekijk het volledige muziek- en theaterprogramma op yesinmybackyard.nl