ALKMAAR - Dit weekend kan publiek met een drankje op tafel in veilige setting weer genieten van livemuziek in Podium Victorie. Op zaterdag 18 december staat de gloednieuwe show van Tangarine op het programma en op zondag 19 december waan je je even in een sfeervolle jazzclub tijdens Victorie Sunday Sessions.Tangarine Tangarine verkreeg nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door en veroverde met hun unieke samenzang de harten van Nederland. De broers reisden langs vrijwel ieder podium in Nederland en speelden op festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open.


Ruim 1,5 jaar geleden begon de voorbereiding voor een nieuwe show. Voor Arnout en Sander Brinks was de coronaperiode een gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan. Samen met producer Gordon Groothedde (o.a. Level 42, Live, Beth Hart, Krezip, Golden Earring) hebben de tweelingbroers een aantal sterke popsongs opgenomen en een nieuwe sound en show ontwikkeld. Ze hebben met hun fantastisch live band slechts twee shows kunnen spelen van de tour (Paradiso en Hedon) en we zijn dan ook ongelooflijk blij dat ze de laatste show van het jaar in Victorie komen spelen.

Victorie Sunday Sessions met Dewi Zondagmiddag 19 december wordt de grote zaal van Victorie omgetoverd tot sfeervolle nachtclub met op het podium Nederlandse top musici van de Sunday Sessions band. Special guest is zangeres Dewi Pechler. Ze kreeg landelijke bekendheid door haar deelname aan het eerste seizoen van Idols en heeft inmiddels drie albums op haar naam staan. Op 19 december staat ze samen met de Sunday Sessions band garant voor een fantastische middag livemuziek, met o.a. klassiekers van The Beatles, Joni Mitchell, Christina Aguilera en Elton John. En wellicht komen er ook een aantal kerstnummers voorbij.

Een veilige middag uit Podium Victorie volgt alle richtlijnen van het RIVM en houdt zich strikt aan alle geldende protocollen. De zalen zijn tijdens alle evenementen sfeervol ingericht met tafeltjes op 1,5 meter afstand. Voor meer informatie over het programma kun je terecht www.podiumvictorie.nl