ALKMAAR - Op zondag 9 oktober transformeert Podium Victorie voor een tweede keer in een platenbeurs. Vinylly vindt wederom plaats met een ruim opgezette vinyl verkoop: muziekliefhebbers, verzamelaars, geluidsenthousiasten en alles wat ertussenin zit, iedereen is welkom. De beurs is gratis toegankelijk.


Uiteenlopend aanbod

De afgelopen editie van Vinylly bleek een groot succes. Zo’n 600 bezoekers speurden tussen zeker duizenden LP’s, singles en CD’s, uiteenlopend tussen alle denkbare genres.

Dat zal komende editie niet anders zijn. Deze keer staat in de Grote Zaal maar liefst 100 meter aan beursstands klaar. Net als vorige keer wordt het struinspektakel voorzien van passende muzikale omlijsting: bezoekers kunnen namelijk inspiratie opdoen door de ‘All for Sale’ DJ-set, waarbij alles wat wordt gedraaid ook te koop is.

Vinylly is gratis toegankelijk, vangt aan om 11:00 en eindigt om 17:00. Voor een pauze van het verzamelen van pareltjes is de bar geopend voor wat te drinken en een eventuele bescheiden versnapering. Voor meer informatie kun je terecht op podiumvictorie.nl